Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 22 augusti 2017

Växtkraft

Att D har växtkraft i sina odlingar har du säkert redan konstaterat. Ibland  tar dock växtkraften oanade vägar som du ser på bilden här nedan.
Sånt händer i en levande
trädgård.

8 kommentarer:

  1. Kors i pannkakan! Inga svaga grejor som D har i sina krukor! :)

    SvaraRadera
  2. Så kan det gå när växterna frodas.

    SvaraRadera
  3. Sådant som händer emellanåt, ja. Jag har en palm här som står i sin plastkruka, har inte kommit mig för att plantera ned den i terrakottan. Och när jag ser rötterna som tränger ut så tvekar jag än mer. Fast krukor ä ju så billigt här! En stor kruka på kanske 10-15 liter för ca 4,50 €. Det vara bara de där läskiga taggarna på palmen då ... De är nog den verkliga orsaken. Samt att jag är rätt lat emellanåt. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Såna krukpriser skulle D gilla. Palmtaggar och tillfällig lathet. Det är ju alltid bra att veta varför saker ibland inte blir gjorda. Men, det där med lathet vet jag inte om jag tror på.

      Radera
  4. Alla dina kommentatorer verkar ha sett på en gång att krukan har spruckit. Växtkraft som sagt. Vet du vad jag såg först (med min livliga fantasi alltså) en orm som krupit upp på krukan.
    Om du tittar noggrant så ser sprickan ut som svansen på en orm. Den smalnar till och med av längst ned...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, nu när du säger det så kan jag oxå se den orm du ser. Det är härligt med livlig fantasi, det gör vardagen mindre fyrkantig och svart/vit.

      Radera