Nu när hösten smyger sig på blir det härliga måltider i köket i stället för i växthuset. Det är inte längre den värme i växthuset som gör att tomater och annat mognar där utan somligt får tas in för att mogna och för att torkas. Det är en härlig tid vi går till mötes.
 |
Läcker söndagmiddag: Torskrygg med Västerbottenpuré, stekta kantareller, rårörda lingon och pepparrotscreme.
|
 |
Tomater intagna för att mogna, chilifrukter för att torka. Marinas olivolja finns förstås alltid till hands. |
Det ser gott ut! Härligt med egna tomater!!
SvaraRaderaTorskrygg är så gott och tillbehören till som ni åt låter riktigt smaskigt :)
SvaraRaderaÅ så härligt! Nu är det tid att skörda!
SvaraRaderaSå gott med alla egenodlade tomater!
SvaraRaderaGittan:Smaskigt var det.
SvaraRaderaMoi: Skördetid är en härlig tid.
SvaraRaderaKatarina, Marina: Det är ljuvligt gott, och nyttigt, med allt som trädgården bjuder. Förutom att det smakar gott så är jag till freds med vetskapen om att här finns inga som helst tillsatser.
SvaraRaderaOh så gott det ser ut! Ha en fin helg, Steve!
SvaraRaderaEva i Aten: Mmmm, ljuvligt!En fin helg till dig oxå.
SvaraRadera