Grillsäsongen är igång. |
Quornfileer på grillen. |
Sigge och Osborne är så klart med. |
Grekisk sallad med dijonmarinerade quornfiléer och tzatziki. |
Grillsäsongen är igång. |
Quornfileer på grillen. |
Sigge och Osborne är så klart med. |
Grekisk sallad med dijonmarinerade quornfiléer och tzatziki. |
Härliga tider som stundar alltså!
SvaraRaderaJajamän!
RaderaLåter så härligt och ser underbart gott ut. Ni har dessutom en riktigt snygg och stadig grill ! Till skillnad mot vår som mer liknar en grill för camping men gott blir det ändå :-) Fast vi har som sagt inte kommit lika långt som ni när det gäller premiärer.
SvaraRaderaJa, den grillen står stadigt, men så är den oxå egendesignad och hemmabyggd. Idag har vi ännu en premiär.
RaderaEr grill är verkligen ett mästerverk!
SvaraRaderaJag är benägen att hålla med dig.
RaderaAndra växthusmiddagen - GRATTIS! Jag vet ju hur mycket du njuter av dessa. Å om det hade varit Halloumi på grillen i stället för quornefiléer hade jag huggit in där;-)
SvaraRaderaTack! Ja, det här är högtidsstunder för mig. Quornfileérna var helt ok, men visst är halloumi vassare.
Radera