Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 28 juni 2019

När skylten fallit ner

Varje dag denna vecka har vi fått ett kort i vår postlåda från brevbäraren om att vi måste förtydliga vår adress på lådan. Undrade varför detta plötsligt kom och antog att det var nåt nytt påfund från Postnord om att fullständigt namn och adress måste stå på lådan och det därför inte räcker med befintlig skylt där det står såväl Hammar som Ericsson och  Getingstorp. Igår när D hämtade posten så upptäckte hon emellertid att den skylten inte längre satt på lådan utan låg på marken under densamma. Då förstod vi bättre brevbärarens påminnelser. 

Snabbt började vi leta efter skyltföretag på nätet och hittade där Skyltmax.se.  Dom visade sig ha en uppsjö skyltvarianter att erbjuda, till mycket facila priser dessutom. Skylten fick jag designa efter eget huvud. När jag valt material, storlek, form, färg, text, fästmetod etc. så skulle jag betala skylten och då kom det upp en länk med frågan om jag har en blogg. När jag klickade på denna erbjöds jag en gratis skylt upp till 200:- om jag skrev ett inlägg om Skyltmax.  Jag fick alltså skylten gratis och det erbjudandet nappade jag på. Behöver du en skylt av något slag så kanske du gör detsamma.  Jag kan rekommendera ett köp här då allt var mycket enkelt. Dessutom, billigare än gratis kan det inte bli. Därtill kunde jag konstatera att dom har en alert och trevlig kundservice då jag fick anledning att kontakta dom med en fråga som snabbt och vänligt besvarades.
Nu har du fått förklaringen till att denna till synes banala händelse blev ett blogginlägg.