Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 8 november 2015

Ute på långresa

Rubriken är en sanning med modifikation då jag numera på egen hand inte företar mig längre resor än till postlådan t o r. Förra lördagen hade jag missat att det var utgivningsfri dag så då blev jag blåst på dagstidningen. Igår var allt som vanligt igen och tidningen låg i lådan och väntade på mig när jag kom susande på elmoppen genom morgondis och duggregn.

På väg till postlådan. Där på andra sidan "stora" vägen
 bor en av våra närmaste grannar

Igår fanns tidningen i lådan.

På väg hem igen. Alltid lika spännande.
Efter en god helgfrukost så tog jag fram arbetsmaterialet till lördagens V75 och efter att jag i några timmar analyserat och "kört loppen i badkaret" så kände jag mig ännu en gång säker på att "idag sitter 7:an". Det gjorde den inte.
Nu är det emellertid så vist ordnat  att jag inte behöver vänta till nästa lördag. Nej, jag får en ny chans redan idag eftersom det är en extra V75-omgång då Breeders Crownfinalerna körs på Sundbyholm i Eskilstuna. Sooner or later så sitter den.