Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 17 mars 2011

Sportintresserad kompis

Sigge har visat sig dela mitt sportintresse. Skidskytte, ishockey, fotboll, trav lockar honom direkt till TV:n. Ja, listan kan säkert göras längre men vi har inte hunnit med mera ännu.Skidskytte är väl ok men lite för segt. Det är mera fart i ishockey. Så tror jag Sigge tänker. Just nu är det SM-slutspel och vi hoppas förstås på Norrlandsseger. Skellefteå eller Luleå nu när det gick så illa för MoDo som för övrigt spelar kvalmatch mot Örebro i kväll uppe i Ö-vik.

Det hade jag aldrig trott, att MoDo skulle behöva kvala mot Örebro. Jag som följt MoDo ända sedan dom hette Alfredshem och spelade på uterink.

Hur matchen slutar? Ja, en hint om detta kan vara att Modos spelare totalt har 3 409 NHL-matcher tillsammans. Örebros spelare har 0. Tyvärr kan jag inte längre gå på ett idrottsevenemang. Så bra då att det mesta sänds på TV och att jag har fått en kompis.

På lördag är det dags för direktsänt V75.Då bänkar vi oss, Sigge och jag.Ber jag Sigge snällt så flyttar han sig och sätter sig så att han inte skymmer TV-bilden för mig.Vedförrådet som vi skapat under TV-bänken tycker Sigge också om att inventera ibland.Men han kan ju bara göra en sak i taget.Liverpool-Braga, rätt tråkig match som slutar 0-0 förstås. Visst märks det att Liverpool saknar Steven Gerrard.
Liverpool utslagna av Braga, Manchester City av Dynamo Kiev. Ingen rolig dag för engelsk fotboll.