Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 23 mars 2016

Uppskjuten premiär


Igår såg det så hoppfullt ut.
Jag har några gånger på senare tid skrivit om att jag och Sigge planerat vår utomhuspremiär till Påsk. Även om solen lyste med sin frånvaro igår så såg det fortfarande hoppfullt ut, men nu på morgonen återbördades jag till rådande verklighet.

Jag som sett framför mig att i vårsolens glans på elmoppen susa ner till postlådan för att hämta morgontidningen och Travronden, för att inte tala om att susa runt i trädgården för att på nära håll se vad som hänt, händer och är på väg att hända. 

Ack vad jag bedrog mig, premiären får uppskjutas. Just nu är det ynka 2 grader här. Annat det än de 22 som BP idag ska njuta av på sin vintersemester i Spanien.

Premiären för Sigge och mig får av allt att döma skjutas upp. Som väl är anfäktas jag inte av några premiärnerver.


Idag blev jag återbördad till verkligheten.
PS Idag känns det rätt futtigt att fundera över vad jag skulle skriva i dagens blogginlägg, med tanke på gårdagens attentat i Bryssel. Men, att fortsätta leva våra liv som vanligt är väl den viktigaste insats vi vanliga människor kan göra för att inte spela terroristerna i händerna. DS