Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 26 maj 2016

Så var det dags igen

Grönt, tjockt och frodigt är det vart än 
Idag ska jag klippa gräset för tredje gången på tre veckor. T o m jag tycker att klippningarna duggar väl tätt nu. Men, det nyckfulla vädret ger inte många valmöjligheter i dessa dagar och jag måste ha klippt till på lördag. Då ska vi nämligen ha familjefest. Då kommer barn och barnbarn och vi ska ha ett trippelfirande. Vi firar min födelsedag som var den 17 maj, D:s och min 15-åriga bröllopsdag som är idag och Mors Dag som är på söndag. En sån dag måste det ju bara vara putsat och fint på Getingstorp.
jag fäster blicken. På framsidan.

Det låter kanske lite osexigt att klippa gräset på bröllopsdagen, men att vara tillsammans ute i trädgården en dag som denna, det är väldigt mycket D och jag. Därför känns det i stället väldigt bra.
Ja, på baksidan oxå.
När trädgårdssysslorna är avslutade idag så ska vi förstås fira på två med bl. a. potatisplättar med Kalixlöjrom och champagne. Jo, du läste rätt. Det blir champagne på en torsdag. Men, så är det heller ingen vanlig torsdag.