Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 27 augusti 2016

Kramgott

Bildresultat för dansande par
De va tider de.

Tittade i kväll på programmet "Tack för dansen" på TV4. Ett program som handlade om dansbandet Vikingarna. Riktigt mysigt tycker jag då det väckte en hel del gamla minnen till liv. Jag har inte varit någon ivrig dansbanebesökare genom åren, men jag  får en go känsla i kroppen när jag hör de gamla sköna låtarna. Hade jag bara kunnat så skulle jag bjudit upp D till nån gammal goding, t ex "leende guldbruna ögon". Även fast D:s ögon är klarblå.

Utemåltid, men inte i växthuset

Där serverades gårdagens middag.
Härligt att möta ännu en  dag som börjar med blå himmel och strålande solsken. Vad är det som har hänt? Igår var det  t o m för varmt att sitta i växthuset och äta middag. Men,  vi har ju flera alternativa "matställen" här på Getingstorp så då valde vi i stället uteplatsen bredvid glasverandan dit solen inte når på sena eftermiddagen. D bjöd på en tacosgratäng där köttfärsen utbytts mot cashewnötter.
Ingredienser till gårdagens middag; tacosgratäng.

D har dukat med rönnbärsklasar på bordet. Snyggt!

Jag är ingen tacosälskare, men just
den här rätten gillar jag.

Kvällssolen sänker sig.

Nåt flygplan susar över oss ibland.

Sigge är aldrig långt borta när vi är ute.