Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 25 november 2010

Gert Fylking som purken sexfarbror

"Gerts värld – din röst i natten" heter Gert Fylkings program i Rix FM. Igår hade han bjudit in ett par som skulle ha sex i direktsändning. Dock blev inget av det hela då Fylkings chef, Christer Modig, ringde och avbokade den inbjudna kvinnan. Vem var den inbjudna mannen tro? Eller....
I stället för livesex så blev det livemunhuggning mellan Fylking och hans chef. Inte så dålig radio det heller. Antagligen mera lyssnarvärt än livesex.

Gert Fylking är en nytänkare på många sätt och på så sätt en tillgång och frisk fläkt i samhällsdebatten. Idèn med livesex i radiostudion tycker jag dock inte är speciellt nyskapande och inget som lockar mig till lyssnande.

Nej, jag kräver mera av en rutinerad radioräv på 65 år. Men, i den här branschen är all publicitet bra publicitet så Fylking är säkert nöjd.
Dessutom har han nu säkert givit sig fan på att genomföra det hela. Lite motstånd från ledningen ökar säkert bara hans drivkraft.

Snopet för SMHI

SMHI har inte bara otur med sina väderprognoser ibland. Nu har man haft otur med att planera in starten av ett samarbete med Nordkorea just i dessa dagar när Nordkorea attackerat Sydkorea. Jag kan väl anta att samarbetet går en osäker framtid till mötes.