Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 25 februari 2012

Skön start på helgen

Igår skjutsade D mig till min frisör Ida i Fjugesta. Vid dessa besök så brukar vi oxå passa på att åka till Berga gård och köpa ägg och potatis och jag hade dessutom gjort en beställning till Systembolaget i FjugestaEn mycket trevlig butik att handla i med alltid trevligt bemötande och utmärkt service.   D hämtar varorna under tiden jag blir klippt. Det är min rationella sida som tar sig dessa uttryck var 5:e vecka. Eftersom jag inte på egen hand  kan åka iväg för att t ex handla så är jag numera väldigt planerande i mina göromål.


Apoteket, Polisen och Systembolaget ligger vägg i vägg i Fjugesta.   Det är det närmaste shoppinggalleria du kommer här.  En viss skillnad jämfört med hur det t ex ser ut hos Marina i Singapore.

Dansk favorit med en Tjeck och  en Gammal Norrlands till. Fredagskvällens middag bestod av D:s ljuvligt goda smörrebröd.
Underbara frukostägg. XXL från Berga gård.
Nelson och D har hämtat tidningen och jag går ut på trappan och njuter ett ögonblick av denna strålande dag.

Sigge sitter i Sinnesrorummet och spanar på fåglarna i äppelträdet.