Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 3 februari 2017

Lågvattenmärke

Bildresultat för trump it's all about me
 Så snart han öppnar munnen: Me, me, me, me, me, me, me.....

Dagens rubrik kommer det att finnas anledning att använda ofta framledes. I alla fall så länge om "det stora landet i väster" framhärdar i att ha kvar Donald Trump som president. Jag läser i denna artikel att  Donald Trump svingar mot Arnold Schwartzenegger som tagit över som programledare för "The Apprentice" efter Trump och, på sandlådenivå, snarast hånar denne för att ha lägre tittarsiffror än vad han själv hade. Jag som trott att en president har viktigare frågor att hantera. Trump har en fråga som han prioriterar i alla lägen: frågan om sitt eget självförhärligande.

Jag tycker att journalisten Matt Novak träffar huvet på spiken när han uttrycker sig på detta sätt om det som just nu pågår: " Parodi är omöjligt nu. Vår värld är bortom parodi. Det finns igen parodi. Det här kan helt enkelt inte existera". Men, se det gör det. Det här är verkligheten just nu. Smaka på den du !