Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 9 januari 2017

Tillfälligt avbrott

Rubriken torde vara väl bekant för oss som varit med sedan TV:ns barndom. Jag har fortfarande bloggpaus, men lika plötsligt som de tillfälliga avbrotten i TV-sändningarna förr dök upp så fick jag inspiration till att redan idag vara tillbaka med ett nytt inlägg. Den här återkommande blogglusten är ofta sprungen ur ett inlägg eller en kommentar från någon av mina bloggkompisar. Den här gången var det en kommentar från BP på temat "åter till vardagen". Därav ett tillfälligt avbrott i bloggpausen. Ett avbrott i avbrottet. 

Idag är det "tillbaka till vardagen" som gäller för flertalet av oss. En vardag som naturligtvis ter sig väldigt olika beroende på var i livet vi befinner oss. 

En del av min vardag  har under de senaste 8 åren varit bloggandet och kanske ska jag låta detta förändras nu när 2017 års vardag inträder. Mitt bloggande får fortsätta vara en del av vardagen, men för den del inte något som med nödvändighet sker varje dag. Då behöver jag inte heller förvarna om bloggpaus så snart en dag blir bloggfri. Jag kommer nog att även fortsättningsvis  dagligen titta in hos dig och övriga bloggkompisar och kommentera. Se där, då har jag skapat en ny vardag.

Jag vill oxå bjuda dig på några vackra vinterbilder från min nya vardag här på Getingstorp.Bara så vackert.

Och här får jag leva och bo.

Björkarna är vackra oxå i vinterskrud.

D har tagit ut snöslungan igen.

Dags för en finputsning på tomten.

Så här känns sommarmåltiderna avlägsna.

Och D:s poolbad ännu avlägsnare.

Min datorplatsutsikt.
God fortsättning! oavsett vad du gör när helgerna nu är till ända. Återgår till jobb eller gör som jag och BP, fortsätter den lugna pensionärstillvaron.

PS Det där kanoninlägget som jag nämnde här, det kommer.