Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 12 augusti 2015

Ny Siggerapport

Jag saknar att se Sigge ligga och mysa på
gräsmattan här hemma.

Lite nytt finns att rapportera om Sigge. D var igår i kontakt med sjukhuset. Inga säkra besked går att få och kan väl heller inte krävas, men nu är prognosen i alla fall förändrad från okänd till god. De vill dock ha Sigge kvar en tid till så att han kommit igång och kan kissa själv, något som han hittills fått hjälp med. De har oxå provat en gåsele på honom så att han kunnat stödja på sina bakben och fortfarande får han smärtstillande. Något besked om hur länge Sigge behöver stanna på sjukhuset går inte att få. Budskapet är "en dag i taget".

Helst skulle vi vilja ta hem honom så att D kan börja rehabträna med honom och vid behov kan vi då konsultera Sigges veterinär här hemma. Vi fortsätter den här diskussionen med sjukhuset.

Det viktigaste är ändå att Sigge kan rehabiliteras och med tiden får möjlighet att återta kontrollen över "sitt rike" här på Getingstorp. De säger att han mår bra just nu men är lite stressad. Tror jag det, han är ju van lugnet och familjen här hemma.