Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 29 december 2014

Dags igen

Det går upp och ner i tillvaron.

 
Det har varit trögt med motivationen till blogginlägg efter jul vilket har sin förklaring. Efter att ha firat en underbar Jul med familjen så har jag drabbats en ny negativ förändringspunkt i min fysiska status. Senast i maj skrev jag ett inlägg på detta tråkiga tema och nu är det dags igen.
 
Nu är min vänstra kroppshalva motsträvigare än nånsin och det är med största möda jag kan ta mig fram eller ens hålla balansen stående.  Ja, det är t o m med största möda jag kan ligga och sova. Känslan är svårbeskrivlig men kan väl närmast liknas vid att ha kramp i vänster ben och arm som lever sina egna liv och inte alls vill göra som jag vill.
 
När kroppen på detta sätt säger ifrån så påverkas så klart också mitt mentala mående och tillvaron känns stundvis riktigt dyster. Men, jag försöker att ändå tänka positivt. Och, viktigast av allt, så har jag  D vid min sida.