Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 22 oktober 2010

Upplagt för rattfyllericirkus

Läser om en yrkeschaufför som blåste positivt och tappade körkortet med fick det åter efter beslut i förvaltningsrätten i Malmö. Föraren skyllde det positiva provet på att han ätit hamburgare.

Första snön

I natt kom så den första snön. Tja, nån gång ska den ju komma. Hoppas att den försvinner snabbt och att snön permanent lägger sig först till jul. Det är kanske att hoppas för mycket men hoppet är ju det sista.... I "mitt förra liv" gillade jag vinter och snö, men nu. Icke. Har bokat tid för att skifta till vinterhjul på måndag. Ganska bra tajmat. D får ta det extra försiktigt till jobbet idag.
Snön till trots, i helgen får det bli höst/vinterstädning i trädgården. Just i detta ögonblick känns en god kvällsmåltid i växthuset rätt avlägsen. Det får i stället bli Blossa glögg och pepparkakor med Saint Agur. Varje årstid har sina njutningsstunder.