Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 12 maj 2009

Tänk så tiden går och så bra allt kan bli.

Om min Pappa varit i livet skulle han fyllt 90 år idag. Nu blev han "bara" 75. En 75-årsdag som jag kommer ihåg att vi firade i Örebro . Vid den tiden bodde jag i Uppsala men hade mitt arbete i Örebro. Tänk vilka val man gör när man är i karriären. Om jag ångrar mig ? Nej, absolut inte. Tack vare dessa val så befinner jag mig idag på den bästa av platser och lever ett underbart liv med en underbar familj.

Jag önskar dock att min Pappa fått vara med idag på vårt älskade Getingstorp, vårt nya hem sedan drygt ett år tillbaka. Vår första sommar här ägnade vi åt byggnadsåtgärder. Åtgärder som vi i efterhand är helt nöjda med. Allt blev precis så bra som vi tänkt oss.
Denna sommar satsar vi på att utveckla trädgården till en levande miljö, en miljö att LEVA i. Till vår hjälp att hitta bra lösningar har vi för detta ändamål anlitat Camilla vid Trädgårdsliv&Design.
Går du in på hennes blogg ( http://blog.tradgardsliv.info/ )så kan du hitta en karaktärsplan / trädgårdsritning av vårt Getingstorp. Ta dig gärna en titt, "gå runt" och njut.