Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 15 juni 2010

Alexander Bard (knarkliberal) vs Johan Pehrson (Fp)

Alexander Bard vs Johan Pehrson. Ingen högintressant match men det är väl ändå väl värt att notera hur olika vi kan tänka när det gäller inställningen till narkotika. Jag avser inte gå in i clinch med någon av debattörerna utan nöjer mig med att tycka att Alexander Bard ger ett rätt puckat intryck. Inte första gången . Han borde ligga bra till för ett reklamjobb hos Media Markt.

Post varje dag, en rättighet

Den nya postlagen som jag inte riktigt har kläm på ska inte försämra våra möjligheter att få post hem varje dag. Detta enligt Infrastrukturminister Åsa Torstensson (C).
Jag hoppas att hon talar sanning. Det är redan tillräckligt förvirrat med postgången. Numera kommer den gröna bilen vid 10-tiden på förmiddagen varje måndag och torsdag med viss företagspost och reklam. Den gula bilen kommer varje dag, måndag- fredag vid 13.30-tiden och levererar all privatpost och viss företagspost och reklam.... Tror jag.
När jag skickar post så tar det 1-3 dagar för försändelsen att komma fram beroende på vilken postlåda jag väljer. Detta trots att jag i båda fallen lägger på en låda innan dagens deadline.