Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 25 februari 2018

OS till ända

Idrottsintresserad som jag är så har jag haft några intensiva veckor, men nu återgår allt till vardagslunken när OS är över. Ett OS som varit mycket framgångsrikt för Sverige. Så framgångsrikt att jag inte ens nämner de som inte motsvarat sina egna och omgivningens förväntningar.
Så har då vintern greppat tag i oss (19/2).
Det roligaste med de svenska framgångarna är den nya generationen skidskyttar som tar för sig.  Framlotsade av demontränaren Wolfgang Pichler. Roligt oxå att två "veteraner", Frida Hansdotter och André Myhrer, fick kröna sina karriärer med OS- guld i slalom.

Vintergreppet känns ändå rätt uthärdligt nu när 
ljuset återvänt till Getingstorp (idag).

Vad finns för övrigt att säga? Ja, jag tycker t ex att TV-sändningarna varit rätt torftiga utan att riktigt kunna sätta tummen på vad som saknas. Det kanske inte alls saknas något utan det är min stigande ålder det handlar om. Eftersom jag inte vet hur jag snyggt ska ta mig ur den här tankelabyrinten så avslutar jag här. Passande nog samtidigt som avslutningsceremonin pågår i Pyeongchang, Sydkorea.