Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 29 mars 2011

Varannandagsväder passar för småpyssel

Varannandagsväder heter det visst: snöfritt i söndags, snöbelagt på måndag morgon, snöfritt på måndag kväll, snö/snöblandat regn idag. Varför ska det vara så? Nu när jag tagit ut elbilen och vill kunna hämta dagstidning och post. Inte idag inte. Räcker det inte med min motorsågsfleecetröja för att hålla kylan borta så går jag inte ut. Så de så.
Som tur är finns annat smått att göra. Som att beställa tid hos veterinären till Sigge. Han ska ta sin 2:a spruta och ID-märkas. Som att beställa tid för att skifta till sommardäck på bilen. Dessutom har jag gått igenom mina jobbmappar och bringat bättre ordning. Jag ska väl säga rensat ut överflödigt material eftersom jag oftast har väldigt god ordning. Ändå blir det ofta så att mycket sparas till ett senare tillfälle, kan ju vara bra att ha. När det gäller prylar och kläder har jag dock blivit mycket bättre på att inte spara, utifall att. Nej, nu kastar jag eller ger till Myrorna. Befriande.