Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 15 juni 2011

Inspirationsbrist

Fick ett infall härom dagen att förnya min blogg så att dess layout bättre överensstämmer med vad och varför jag skriver. Jag är sett utifrån min svaga IT-tekniska kompetens nöjd med resultatet även om jag ville ha ut lite mera av mina ansträngningar. Men, ibland måste man vara nöjd med att bara ha presterat nöjaktigt. Det kan inte alltid bli till fulländning och motsvara alla de önskemål man har. Resultatet måste ändå mätas mot kompetens och inte mot en idealbild.
Uppenbarligen tog förändringen mera kraft än jag trodde för jag kom av mig i bloggskrivandet, men nu är jag så sakteliga på G igen. Reinfeldts och Juholts debatt idag kanske ger upphov till nåt tänkvärt.
Just nu har jag dock viktigare saker på gång. Är i färd med att planera för bättre vinterförvaring av mina fordon. Elbilen, elmoppen och åkgräsklipparen som ger mig möjlighet till ett aktivt sommarliv utomhus.