Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 20 mars 2012

Tråkig hockeykväll


                           De lag jag särskilt följer, MoDo och Örebro förlorade båda med 2-1 i kväll. MoDo mot Skellefteå och Örebro mot Timrå. MoDo definitivt ute ur slutspelet och Örebro avsågade i kvalserien. BIK Karlskoga fortsätter dock att överraska. Tillfogade Rögle deras första förlust då man på hemmais vann med 3-1. Kul ändå att alla matcher är så jämna, inga givna poäng finns att hämta.

Kyrkan - inte öppen för alla.

Milo: Får jag komma in då?Boxern Milo får inte följa husse till sista vilan trots att det var husses vilja. Vad finns att lära av detta? Ja, att du som gått ur svenska kyrkan gjort rätt. Kyrkan är till för kyrkan, inte för sina medlemmar. Har du en önskan om något efter din död så se till att skapa ett giltigt avtal medan du lever.

Ännu en jämförelse


Den 20 mars 2011.
Idag, bara fågelbordet är sig likt. Kurre har bytt plats med Nelson.

Immuna chefer

                                


Oavsett upp eller nedgång på den ekonomiska marknaden så finns en grupp som alltid  skor sig. Bankcheferna. Ja, inte bara bankcheferna, detsamma gäller för direktörer och styrelseledamöter i storföretagen.