Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 4 november 2018

Överraskningar


November fortsätter att överraska positivt då jag idag bjuds ännu en solig och vacker dag.
Ännu en vacker novemberdag.
Vackrare ju längre dagen lider.

En mindre rolig överraskning är att min dator behagat ändra sig utan min medverkan. Det började igår kväll då skärmen plötsligt blev svart. Efter en stunds trixande fick jag ordning på den. I morse var allt som vanligt igen till dess alla genvägar som jag haft liggande på min skärm  plötsligt försvann och en massa icke önskvärd information i stället lade sig på skärmen. Genvägarna försvann inte helt då jag kan komma åt dom genom att klicka på skrivbord. Men, det blir en betydande omväg och vanemänniska som jag är stör detta mig nåt oerhört.  Dessutom, utan en till fullo fungerande dator känner jag mig rätt naken.
Efter några timmars klurande vid datorn nu på förmiddagen, aktsam om att inte försöka mig på nåt jag inte med säkerhet vet vad det är, så ordnade allt upp sig och min skärmbild är åter i det skick jag vill ha den och datorn fungerar åter som den ska. I vanlig ordning har jag inte en susning om vad jag gjorde som återställde datorn till sitt tidigare läge. Men, jag är ändå nöjd med vad jag gjort.