Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 31 december 2008

2008 - ett fantastiskt år !

Vilket fantastiskt år ! Vi bestämde oss redan 2007 för att helt skifta spår i livet. På kort tid hittade vi drömstället, gjorde affären klar, avyttrade allt vårt möblemang i vår våning i Örebro och började den mentala anpassningen till ett helt annat liv. Det skulle dröja till 2008 innan förändringen blev praktisk möjlig. Den 15 mars lämnade vi vår våning i Örebro och flyttade till detta fantastiska ställe på landet, i byn Södra Folkavi i Lekebergs kommun. Ett ställe som har potential att förverkliga alla våra drömmar och önskemål.

Efter flytten sålde vi också vårt sommarparadis för nu hade vi ett ställe att leva på året runt. Och här ute lever vi verkligen. En fantastisk miljö, inte bara med närhet till naturen utan mitt i naturen. Trevliga och omtänksamma grannar i byn och i närområdet finns allt vad vi kan behöva av handel, service och övrigt utbud. Vi saknar inget här ute som vi hade i Örebro. Vem trodde att allt vi kan behöva skulle finnas inom 10 minuter med bil, dessutom bara 15 minuter från Örebro. Därtill finns här så mycket mera av genuin karaktär som storstaden inte kan erbjuda.

Livskvalitet heter visst allt detta sammantaget.