Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 10 juli 2012

Viasat i skamvrån igenPå mina villkor? Knappast.
Jag har tidigare både klagat på och berömt Viasat. För en tid sedan  inträffade ett av de plötsliga avbrott som alltför ofta sker. När jag förgäves provat åtgärder via Viasats hemsida så återstod bara att ringa deras support. Där erbjöds jag ett hembesök av en tekniker som skulle kunna hjälpa mig. Detta skulle dock kosta c:a 1000:-. Jag skulle bli uppringd inom två dagar av denna tekniker. Idag blev jag uppringd och nu har det gått två veckor!
Hur det gått med TV-tittandet? Jo, som vanligt återkom bilden efter en massa trixande från min sida. Det brukar som regel ta 2-4 timmar men jag har aldrig kommit på vad jag gjort för att återställa felet. Det är tråkigt att  hitta rätt men aldrig veta hur det gick till. Men visst, det är ändå rätt ok att  spara 1000 spänn utan att veta hur.

Bloggtrassel

Grrr! Morr!


Skulle byta headerbild idag, men när jag tagit bort den gamla och lagt in den nya så fick jag meddelandet: "Du har överskridit kvoten för bildöverföring".När jag byter en bild mot en annan av samma storlek? Obegripligt!  Det kanske är ett tecken på att jag ändå ska lägga ner bloggandet. Vad jag inte begriper är att jag ändå kan skriva ett nytt inlägg och där lägga in en ny bild, t ex en lika stor som den jag ville lägga in i headern, utan att överskrida kvoten. Vad är det för kvot jag överskridit och vad är kvoten ?