Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 16 september 2016

Att knyta ihop säcken

Där kommer det att bli säsongsavslutning idag.
Uppstigen vid 5-snåret på morgonen så ser jag ingenting när jag tittar ut. Därför bjuder jag inte på några nytagna foton. Det är helt enkelt becksvart där ute och det gör sig inte så bra på bild. Detta mörker säger mig att nu är hösten definitivt kommen. Ingen återvändo finnes då jag inte besitter några krafter som kan ändra på detta faktum. 

Fortsättningen av dagen utlovas dock bestå av sol och behaglig temperatur så därför tänker vi ta chansen att avnjuta ännu en utomhusmåltid. Den 9 maj inledde vi sommaren med en grekisk sallad på uteplatsen jämte glasverandan och idag tänker vi avsluta på samma sätt. Det känns som ett bra sätt att knyta ihop säcken.

Innan det är dags för säsongsavslutning så ska jag på min återkommande månadsutflykt till närmaste tätort, Fjugesta.  Det är dags för mitt månatliga frisörbesök. 

I september har jag förresten redan gjort en utflykt. Till Örebro och min optiker för ett syntest. Igår hämtade D mina nya glasögon. Och ja, jag ser mycket bättre nu.

September har alltså varit en ovanligt händelserik månad för mig som annars tillbringar all min tid innanför Getingstorps tomtgräns.