Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 2 januari 2016

2602

Vårt växthus i härlig vinterskrud.
Kryptisk rubrik? Det handlar inte om att jag ska titta in i spåkulan och sia om hur världen ser ut om 586 år. Nej,  
2602 inlägg har det blivit sedan jag började blogga den 10 oktober 2008.  

Från början hittade jag det mesta av mitt bloggfoder i media och tyckte till om det mesta. Tycker till gör jag fortfarande då och då, men mitt bloggande har allt mera kommit att handla om min egen vardag här på Getingstorp.

De första stapplande bloggstegen bestod bara av text då jag i början vare sig visste hur jag skulle lägga in bilder eller länkar i mina inlägg. Med tiden har jag lärt mig allt mera och många gånger är det andra bloggare som hjälpt mig att utvecklas.

Det har blivit ett längre uppehåll, mellan  den 17 juni  och den 5 juli 2012. Just nu känner jag inte alls för ytterligare uppehåll utan tänker fortsätta så länge jag har lust och knoppen hänger med. Att sedan kroppen inte hänger med hindrar mig inte i mitt bloggande som väl är.

Under åren så har jag fått många nya och spännande bloggvänner som givit krydda åt mitt eget bloggande. Trots att jag själv inte kan resa numera så har jag aldrig varit så "berest" som nu då jag genom bloggvänner fått följa med till platser där jag aldrig tidigare satt min fot.

Jag som nästan aldrig lämnar  mitt kära Getingstorp tycker ändå inte att jag lever ett tråkigt liv. Ett skäl till detta är att du och andra bloggvänner låter mig få ta del av vad som händer där ute i den stora världen. Mitt intresse för trädgård, mat, resor,  sport etc. får ytterligare bränsle genom dig och andra bloggvänner. Jag hoppas att vi fortsätter att ses under 2016.