Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 23 februari 2016

Osborne gör nya framsteg

Jag har tidigare visat bilder på Nelson och Osborne tillsammans och bjuder nu oxå på Osborne och Sigge tillsammans. För att visa att sämjan är god mellan alla våra tre killar.
" Ok, du får låna mattes Howard av mig" säger
Sigge till Osborne.
Osborne går hela tiden framåt i sin läroprocess. Han har kopplat ihop ytterdörren med uträttandet av sina behov så när det är dags går han till dörren till glasverandan och talar på detta sätt om vad han vill.
När han ska äta så vet han nu att han ska sätta sig och invänta "Varsågod" innan han får börja äta. Det fungerar oxå jättebra att Nelson och Osborne äter samtidigt utan att de försöker nalla varandras mat.

När Sigge hoppat ner så måste förstås  oxå fotpallen
testas.
Med tanke på att Osborne bara är 4 månader och bott hos oss i två månader så har det gått fantastiskt bra. Nästa stora steg för Osborne blir att våga gå nerför trappan. Upp susar han som ett yrväder, men att gå nerför är ännu alltför läskigt. Tids nog så fixar han oxå det.