Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 14 april 2014

Projektintensiv tid

Du som är återkommande besökare på min blogg kanske kommer ihåg förra sommarens poolprojekt. Då vi bytte ut den gamla poolen mot en ny och dessutom rev det gamla pooldäcket och ersatte med ett nybyggt större däck. Den snickare som vi först anlitade motsvarade inte våra förväntningar varför vi avslutade vårt samarbete med honom. Vår alltiallo kunde sedan i oktober bygga det nya däcket. Dock blev en stor sand/jordhög kvarliggande på gräsmattan nedanför poolen. Som väl är så finns goda resurser i vår omgivning så att vi idag genom en grannes försorg blev av med högen. Nu ska vi lägga ny  gräsmatta där då sandhögen tagit död på den förutvarande gräsmattan.  Färdig att bara rulla ut eller gräsfrö? Ja, det beror på hur markförhållandena ter sig just nu.                             

Samtidigt fortskrider murprojektet,  liksom badrumsprojektet. Därav rubriken.

En sak som förenklar i dessa tider är möjligheten att handla på internet. Tex har vi köpt tvättställ och blandare från badshop.se och pinngångjärn från specialbeslag.se . Oftast till bättre priser än ute i handeln och jag kan dessutom i lugn och ro orientera mig genom hela utbudet och göra adekvata jämförelser. Varorna levereras sedan smidigt, direkt hem eller för enkel avhämtning.

 Under plåtarna vilar en ny pool omgiven av 
ett nytt pooldäck. Den här sommaren ska väl
D ändå få bada.

Skönt att få bort sandhögen.

Muren börjar ta form.