Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 4 juni 2017

Veckans fisk ville inte vara med på bild


Pingstafton igår och vi åt veckans fisk. En fiskgratäng som D behövde en bra stund för att tillaga. Men, så smakade den oxå utsökt. Växthuset fick vi dock stå över då det vilade föga hänryckning över gårdagen vars fleeceväder mest kändes som en blöt filt.

Det blev inga bra bilder att visa. Beroende på att jag sedan en tid haft problem med min kamera. I många bilder har lagt sig ett "dimmoln" till vänster i bilden. Det har jag inte klarat att åtgärda så i fredags köpte D en ny kamera till mig som jag dock inte kommit igång med ännu. Eftersom jag varit nöjd med min tidigare Canon så blev det Canon igen. Det gör att jag är förtrogen med de flesta funktionerna.  Men, avgörande för mig är att kameran är lätt att hantera med en hand och att den får plats i bröstfickan på min skjorta. Ja, sen är det förstås en fördel att det även blir bra bilder. Men, bildkvalitén är förstås oxå beroende av fotografen. Det visar sig.

Sommarbukett och svensk flagga
 fick stå för hänryckningen igår.