Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 29 juni 2015

Poolsäsongen närmar sig

Vi köpte ny pool i fjol . En pool som höll vad den lovade,  och gav D många sköna bad. Poolen med all ny utrustning fungerade bra när allt väl var ihopmonterat och  D såg fram emot att starta poolsäsongen på direkten nu när värmen äntligen kommer. Nämnas kan att i fjol premiärbadade D den 10 juni  så premiären är rejält försenad i år.

D närmar sig poolen för bad, men ännu kvarstår lite
förberedelsearbete innan vattnet är så där 

klarblått inbjudande.
Dock uppstod problem när hon fyllt poolen och gjort alla förberedelser med backspolning, klorering och allt vad det är. Reningen av vattnet fungerar inte till fullo och robotdammsugaren "vill inte" göra sitt jobb. Eftersom jag inte kan bidra med något poolarbete så har jag inte fullständig koll på allt som behöver göras för att hålla poolen badbar. Mycket är det i alla fall. 


Snart hoppas jag att D kan ligga på sin badmadrass och 
guppa i poolen lyssnande till "Sommar".
D är inte den som ger upp så hon fortsätter oförtrutet förberedelsearbetet och om allt vill sig väl så ska jag snart kunna bjuda på lockande badbilder.