Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 9 december 2015

Förklaring till gårdagen

Bilden har inget med inlägget att göra utan är bara
en påminnelse om hur det kan se ut när det är vinter.
Skälet till att jag igår inte publicerade mitt inlägg var problem med textstorleken. Texten blev såväl liten, normal som stor. Jag skrev om, sparade om, men inget hjälpte.

Det märkliga var att bara just det inlägget/den texten krånglade. Om jag skrev en annan text så gick det bra.


I en kommentar igår så fick jag ett tips  av min bloggkompis BP  hur jag kan lösa problemet som även hon råkat ut för. Jag har nu varit vaken  2 timmar och klarnat hjärnan, men det hjälper inte. Tipset sjunker inte in.

Tipset lyder  så här: När du öppnar "formuläret" för inlägget så monterar du in din text och skriver över koden som börjar med div i hakparentesen. Då funkar det.. Du markerar alltså den förinställda koden och monterar in din text.

När jag läser tipset så får BP det att framstå som busenkelt, men jag kan bara tillstå att jag ändå inte vet vad jag ska göra.

Idag är det som synes inga problem med textstorleken så jag får väl i min outgrundliga okunskap fortsätta som hittills. D v s skrota det krånglande inlägget, vänta till nästa dag och skriv ett nytt inlägg. Om nu inte tipset plötsligt "sjunker in" nån dag.