Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 3 januari 2017

Spännande nyheter från Spanien

Fröpåsar från Spanien, med personliga texter med
namn, ursprung, grobarhet etc.

Med posten igår kom ett brev från Spanien. Brevet kom från min bloggkompis Emma sol som sol.  När D öppnade kuvertet så fanns där egentillverkade fröpåsar (se bild ovan) innehållande olika sorters fröer som D ska så här i vår trädgård. Fröpåsarna åtföljda av hälsningen "Må allt gro"! Vilket fantastiskt jobb du lagt ner på den här sändningen Emma. ! Du förgyllde gårdagen för oss här på Getingstorp.  Tusen tack!  

Vad beror det då på att vi får en sändning med spännande fröer från Spanien ? Jo, Emma brukar besöka min blogg och hade läst sånt jag skriver om vår trädgård och hur mycket D älskar att odla och skapa i den. Så, i en kommentar på ett blogginlägg  den 21 augusti i fjol så fick jag en förfrågan om D kunde tänkas vara intresserad av att få fröer från Spanien.  Den frågan behövde inte vara obesvarad länge. Självklart var D intresserad och nu har vi "guldkornen" på plats.

D kommer förstås att förse mig med odlingsrapporter så att jag kan bjuda på återkoppling här på bloggen i sommar.

Visst är denna solskenshistoria ett bra exempel på hur fantastisk bloggvärlden kan vara.