Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 18 augusti 2016

One of these days

Idag är en sån där extra bra dag. Varför? Jo, igår klippte jag gräset igen så  idag kan jag bara glida omkring, titta och njuta. Lite extra dessutom eftersom det regnat en del efter klippningen.
Sitsen uppfälld för tankning innan det är 

Så här i OS-tider sätts det många nya rekord. Igår satte jag nytt klipprekord, 1 tim. 46 min. Att t ex jämföra med den förra klippningens 3 tim.

Vad som gör dagen idag till nåt alldeles extra är att jag oxå ska äta surströmming. Det är idag den tredje torsdagen i augusti, den dag som fram till 1998 var lagstadgad premiär för surströmming. Jag har valt att hålla fast vid den gamla surströmmingspremiären. Det känns lite festligare så. I morgondagens inlägg får du läsa mera om denna delikata tilldragelse.
Nytt sen sist! D har satt upp en spaljé
och 
planterat björnhallon. Spännande.

Som vanligt blir det några bilder från den där njutarturen med elmoppen som jag kör efter varje avslutad klippning. Jag kan liksom aldrig få nog.