Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 18 juli 2015

Egotrippad


Det här inlägget började jag att fila på igår när vädret fortfarande var så där härligt somrigt. Det är det inte längre. Jag vaknade tidigt i morse och gick upp vid 5-tiden. Jag väcktes av ett intensivt ljud som visade sig härröra från ett ihållande regn som fortfarande öser ner så här 3 timmar senare.  När jag öppnade dörren för att släppa ut Sigge så tittade han konstigt på mig, vände i dörren och gick in igen.
De tre första bilderna här nedan har tillkommit nu på morgonen och är från gårdagskvällens grillning. D överraskade mig med en nyhet, black bean burgers. Ett hemlagat vegetariskt alternativ till vanliga hamburgare.
Black bean burgers med sesamfrön.
Cheddarost, sallad, tomater och pickles
som tillbehör.

Det finns vegetariska alternativ till det mesta.

Nu när den svenska sommaren, som jag vill ha den, äntligen kommit så blir jag väldigt självupptagen. 
(= upptagen av att bo här på vårt Getingstorp). 

Då kan jag bara inte hejda mig. Jag har ständigt kameran i bröstfickan för att ta foton under mina färder på elmoppen här i trädgården eller ner till postlådan. Att jag tar bilder av samma motiv om och om igen vet du som följer mig på bloggen. Att jag i och med detta riskerar att skrämma bort besökare från bloggen är jag förstås medveten om. Men, som sagt, jag blir stundom väldigt egotrippad.  Allt detta har förstås sin förklaring i att jag uteslutande lever mitt liv här på Getingstorp. Jag hoppas att du står ut med dessa mina egenheter och återkommer.
Den där lavendeln längs källartaket har mig i sitt grepp.

Än så länge fungerar C D-installationen.

Nyklippt och tvätt hängande på tork i
av D designad torkställning.
Sommar på Getingstorp!

Jag älskar den här vyn på väg hem från postlådan.

Som sagt, jag upprepar mig.

Nyklippt.

Nyklippt.

Och mera nyklippt.