Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

onsdag 4 april 2012

Resultat av nattens tankemödor

                                  

De visdomsord du ser här ovan  kom jag plötsligt att tänka på under nattens tankeresa Dessutom  att dessa ord passar väldigt väl in på mig själv. Precis så har jag gjort och därför befinner jag mig på den plats jag är idag. En plats där jag trivs och verkligen vill vara. Det blir inte bättre än så. Tycker jag.

Nattmangling

                           

Jag slötittade igår kväll på  Örebro - Rögle, Timrå - Leksand, Brynäs - Färjestad och slutligen Barcelona - Milan. Slötitta var ordet för jag förflyttade mig stundom från TV:n till Sinnesrorummet där jag bara satt och njöt och samlade tankarna som de senaste dagarna haft osedvanligt mycket att sortera.
Timrå och Brynäs segermatcher var av någorlunda kvalitet medan övriga närmast var sömnpiller, men ändå vaknar jag kl. 03.00 och är hur pigg som helst. Hur går sånt till?
Önskar i denna stund att det varit några månader längre fram för då hade solen varit på väg upp vid den här tiden. Nu är det bara mörkt även om månen, som jag har snett upp till vänster om mig, gör sitt bästa för att sprida ljus.
Det kan vara rätt skönt att så här i sin ensamhet sitta och invänta solens uppgång och bara låta tankarna sväva fritt utan bestämt mål. Väl så utvecklande som  att ingå i arbetsgruppen på bilden ovan.