Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 28 september 2015

Ny postlåda


Ny postlåda. Det blev en röd igen.

Vi bytte postlåda i helgen. Den minnesgode kommer kanske ihåg att vi i påskas fick vår förrförra postlåda sprängd i bitar. En riktig påsksmäll

Efter alla turer med PostNord så tog jag även mått på  de försändelser som "striden" handlade om. Att PostNord inte direktutdelade ett antal försändelser berodde dock inte på utrymmesbrist, men för att inte  riskera att hamna i ytterligare dispyter med PostNord så köpte vi nu en postlåda modell XL som lätt sväljer de försändelser det i framtiden kan bli fråga om.


10 kommentarer:

 1. Gött att ni fått er nya postlåda på plats. Hoppas att ni slipper strul med utdelningen i fortsättningen!
  Visst har det varit en helt underbar trädgårdshelg denna helgen som gått. Hoppas på några fler av dessa fantastiska höstdagar!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En underbar trädgårdshelg har det varit och en underbar trädgårdsvecka ser vi ut att ha framför oss.

   Radera
 2. Snacka om hänglen och livrem! Nu har vi verkligen helgarderat skulle jag säga. Nu har PostNord verkligen ingenting att komma med.
  Å då lådan är röd och stor kan inte ens en halvblind missa den. Bra gjort där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det gäller att vara förutseende och ligga steget före.

   Radera
 3. Skönt att det verkar löst sig med försändelserna i alla fall för denna gång. Snygg låda!
  Vilken enorm gräsmatta i förra inlägget. Kan nästan känna doften av nyklippt. Här blir det nog ett par klippningar till. Det växer fortfarande.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 4. Ja, nu har vi gjort vad vi kan för att postgången ska fungera i fortsättningen.
  Våra gräsmattor är stora så det tar sin rundliga tid att klippa. Med det fina vädret som vi har nu så kanske jag får ge mig ut en gång till och klippa, men det gör jag så gärna när solen är med mig.

  SvaraRadera
 5. Bra! Då kan ingen klaga på det i alla fall. Jag vet inte, vad har hänt med postnord? I mitten av förra veckan skickades flera brev till mig och dom har fortfarande inte kommit......Och det där jag skickade, som var lite viktigt, det kom inte i mottagarens brevlåda fastän det skickades som det. Nädå, mottagaren fick en avi om avhämtning i nån affär......Jag håller på att arbeta upp mig när det gäller postnord märker jag!
  Vi får väl kämpa vidare!
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tråkigt när självklarheter inte fungerar. Jag mernar, postutdelning är ju inte direkt rocket science.Men, det är bara att kämpa vidare, även om jag hellre skulle lägga den energin på nåt mera konstruktivt. Just nu fungerar det som det ska. Vackert så.

   Radera
 6. Även postlådor måste förnyas och särskilt om det har varit påsksmällare i farten! Det är snyggt med rött!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En sprängd postlåda måste förstås ersättas. Den som sprängdes var oxå röd så vi återgick till denna färg. Och visst kan väl en postlåda få lysa upp tillvaron lite.

   Radera