Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 12 september 2015

Sigges rehab

Här i rehabburen har Sigge vistats senaste månaden.

Igår fick Sigge komma ut ur rehabburen. Han får nu röra sig fritt i rummet ( D:s dressingroom ) där buren står och på övervåningen när vi har honom under kontroll eftersom han inte ska hoppa eller gå i trappor. Vi har oxå tagit av den stödsele han haft på bakbenen då han inte längre verkar behöva den. Den verkar vara mera till irritation än stöd i nuläget. Han kan stödja på bakbenen och kan gå relativt obehindrat även om han tar det försiktigt vilket är fullt förståeligt då han varit en månad inne i rehabburen. Nu ska han vara en månad i rummet där den nu öppna rehabburen står. Efter den månaden kan han förhoppningsvis röra sig fritt i huset.
Sova är alltid ett alternativ.

Rehabiliteringen har gått väldigt bra och han ser ut att må bra. Han äter, dricker och "går på baljan" som han ska. På kvällarna kan han nu vara med när vi tittar på TV och då ligger han så klart i mattes knä där han trivs allra bäst.