Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 29 juli 2018

Inlägg med tillägg

Klockan 6: Även om himlen liksom igår morse är tilltalande grå och efterlängtat regn fallit under natten så är värmen fortfarande högst påtaglig. Termometern har redan före kl. 6 klivit över 20-graderstrecket och känslan av klibbighet är påtaglig. 

Mest glädjande just nu är att det utlovas mera nederbörd  över en del av de eldhärjade områdena i landet. Förhoppningsvis är det dags för rubriksättarna att hitta alternativ till det olycksbådande " Sverige brinner".
Kl. 6, välbehövligt regn har fallit under natten.
Klockan 10.30: Det blir ett inlägg med tillägg idag för klockan 10 öppnade sig skyarna och regnet bara vräker ner samtidigt med ett dånande "blixtochdunder" som gör att hela huset skakar. Det första jag tänker på är alla djuren i skogen utanför mitt fönster. Antagligen har deras längtan  efter välgörande droppar från ovan varit lika stark som min. Kanske kan oxå djurlivet så sakteliga börja återgå till det normala.
Kl. 10 och skyarna öppnar sig.

Så bra för de brunbrända gräsmattorna.