Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 14 januari 2011

En man med många ansikten

Björn Ranelid lämnar ingen oberörd. Att stå på två stolar samtidigt, med båda fötterna på båda stolarna, är ingen konst för denne man. För tre år sedan förlöjligade han Let´s dance och alla som deltog i detta spektakel, samma som han nu själv deltar i.

Får man inte ändra sig då? Jo, visst får man det, men är det möjligt att då behålla samma personlighet som Björn Ranelid så stolt stått för hela tiden?

Ja,vem är Björn Ranelid egentligen, nu när han upptäckt att t o m han passar in i vad han för tre år sedan beskrev som "ett Sverige som nu har en ny underklass med fän och lättledd boskap som skänker bort tio timmar av det vakna dygnet i veckan åt uttagningar till schlagertävlingar, Idol, Let’s dance och en drog vid namn deckare.

Som nyupplyst säger han nu att:

- Jag var fördomsfull och okunnig. Jag förstod inte då hur roligt det kunde vara. Jag trodde ju att det var ett tramsprogram. Men så fel jag hade, och det är jag den förste att erkänna. ”Let’s dance” är bland det roligaste jag någonsin har gjort.

Vad ska vi då tro om allt annat som Björn Ranelid idag har åsikter om?

Nej, jag tittar inte på Let´s dance så jag kan inte bedöma Björn Ranelid som dansör.


+