Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 17 oktober 2008

rock`nrollnight

Nu är Erik och farmor på G. Jerry Williams dånar ur högtalarna, näst senast "Woman", just nu
" did I tell you ". Jag väntar bara på "I can jive". Buddha har dragit sig undan. Men som vi vet, det svänger snabbt i branschen. Plötsligt är det boken "Gonatt alla djur" som gäller.
Därefter ska Erik ta ett kvällsbad i farmors bubbelbad.
På återreflekterande.

Kommande generationer

Idag åker jag/farfar Steve och farmor till Linköping för att hämta Erik, 2 år 3 månader, som ska bo hos oss i helgen när pappa Marcus, mamma Maria och lillasyster Alice skall packa inför förestående flytt från lägenhet till första huset.Det blir garanterat mycket dans och musik då Erik älskar att dansa till riktig musik. Riktig musik för honom, det är rock på hög ljudnivå. Eftersom jag är rörelsehindrad så blir det farmor som blir uppbjuden i första hand, hon kan nämligen rocka loss.Jag har förklarat mitt rörelsehinder för Erik med att "farfar Steve är trasig" i vänster sida. Det kommenterar Erik sedan på följande sätt: " farfar Steve är trasig, men det gör ingenting. När du blir större går vi till doktorn för att laga dig ". Tänk så underbart enkelt även svåra saker ter sig i barnens värld. Det är inte konstigt att man ibland säger sig vilja vara barn på nytt.

Vår katt Buddha kan bli lite putt när Erik är på besök för då måste han nämligen dela med sig av mattes gunst och får inte den uppmärksamhet han tycker att han förtjänar.