Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

tisdag 24 januari 2012

Grekland inte olikt andra länder

Rubriken syftar på att det även i Grekland i första hand är dom redan rika som fifflar och skor sig . Fick detta lästips i Tinas blogg. En artikel om denna "skammens lista" av skattesmitare hittar du här.
Det är m a o som det alltid är. Dom rika blir rikare men när notan ska betalas så förväntas alla solidariskt vara med och betala.

Handbollslandslaget fortsätter att förvåna

För 2 år sedan skrev jag detta inlägg.  Jag väljer att inte upprepa mig. Det jag skrev då gäller fortfarande.

Partiledare? - Nej tack!


Hur ska Socialdemokraterna hitta en ny partiordförande. Alla tänkbara säger ju nej


På frågan om de kandiderar så svarar de som mest frekvent förekommer i spekulationerna  att dom inte kandiderar eller ens blivit tillfrågade. Ingen säger sig vara intresserad.


Vad beror det på att de mest lämpade/tänkbara/önskade säger nej?
Kanske att partiet ter sig totalt handlingsförlamat. Just nu funderar VU på om det ska vara en kort eller lång process som ska leda fram till ordförandevalet. Kort eller lång process?  Det är alltså den största frågan för dagen. Vem vill leda ett sånt parti? Blir det en ny nödlösning månne? En sensationell come back?