Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

lördag 21 augusti 2010

V75-godis

Detta är ett inlägg bara för dig som ser direktsändningen av dagens V75 på Örebro. Annars förstår du inget av det jag skriver.

Hur kunde experten Micke Nybrink få Nisse Knife att vara förstahäst i reservinträdet i V75:1?
Vem som vann V75:1? Jo, Nisse Bean. En av mina favoriter, som jag spikat förstås. Såg förresten ut som "dött lopp" på målfotobilden i TV.

Rätt intressant förhandsanalys av Björn Goop beträffande Baht Launchers chanser inför V75:2.Baht Launcher vann, efter 13,5 första tusen. Jag hade 2:an och 3:an med på mitt system men tyvärr inte vinnaren.

Oj, vilken salva Örebrotravet fick av Björn Goop m. fl. inför starten av V75:3.
Björn Goop vann igen, med Global Investment, från bakspår dessutom.

V75:4 härnäst. Ska Björn Goop vinna från bakspår igen , med Mils You Love?
Med 2 rätt efter 3 lopp så är det inte så intressant, men jag har ändå spikat Royal Neo.
Det gick bra men ändå är jag besviken med bara tre rätt efter fyra lopp då jag ändå satt två spikar (vinnarodds 7,64 resp 5,13 ).

Dags för ett vinnarspel kanske? Har känsla för Ågårds Anna i V75:5. Är nog rätt ensam om det , men so what.....
Inget bra spel.

Dagens Dubbel, inte så gångbart med superfavoriten Raja Mirchi i första kanske , men ändå nästan 25 ggr med Frillan Filiokus i andra. DD: 3-1.

Inte denna gång heller. Tyvärr. Men nästa lördag är det dags igen, Bergsåker som är lite av gammal hemmabana. Dannero är hemmabanan.

Bergsåker var för några år sedan en riktig skrällbana med stora utdelningar. Så har det inte varit på senare år, men det kanske är dags igen nästa lördag. Jag ska i alla fall göra ett nytt försök.

Ny idiotsåpa på gång i Kanal 5

"Kungarna av Tylösand". Så heter en ny skandalsåpa som visas i höst i Kanal 5. Huvudingredienserna består av att supa skallen av sig för att sedan ha ohämmat sex direkt i TV-rutan. De guppande täckenas tid är förbi, nu ska det vara raka puckar och pang på. Inget utrymme ska sparas till tittarnas fantasi.

Producenten för såpan säger: - Många skulle nog säga att det här är det värsta som har visats i tv. Andra blir nog fascinerade, och alla kan ju inte titta på ”Allsång på Skansen”.

Visst, många nyfikna kommer säkert att lockas titta men personligen tycker jag bara att det är både smak- och ansvarslöst. Om detta är den nya tidens gång, då får jag konstatera att jag inte längre hänger med. För övrigt så tittar jag inte heller på "Allsång på Skansen".