Förrätt: Hummersallad
Huvudrätt: Halstrad ishavstorskrygg med bruten poptatis och cevicheräkor.
Dessert: Kokospannacotta med limesting.
Vid tolvslaget så var avsikten att skicka upp några Khom Loy-rislyktor. Vi lyckades inte med alla då vinden var alltför stark. Det är en hel del trixande att både tända och få rislyktorna att lyfta. När man väl lyckats med detta så är det en mäktig syn att se dessa lyktor sväva upp mot skyn och dessutom är det skonsammare än fyrverkerier för Nelson och alla andra hundar i grannskapet. Eftersom vi bor mindre än 10 km från Örebro flygplats så hade jag kollat flygtrafiken. Flygplatsen var stängd på nyårsafton och öppnar inte förrän idag kl. 11.00 så därför fanns ingen risk att våra rislyktor skulle störa flygtrafiken.
Hummersalladen är serverad och Nelson finns som alltid med i händelsernas centrum. |
En Khom Loy-lykta på väg mot skyn. |