Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 10 januari 2011

TV-såporna når nya obegripliga nivåer

Nu ger sig SVT in i såpacirkusen när det är hemlösa hundars tur att "visas upp" i "Huset fullt av hundar”.Att vi människor deltar i idiotiska program och förnedrar och låter oss förnedras må så vara. Men, lämna djuren ifred.

Riskfyllt för hundpromenerare

Idag är det vad vi brukar kalla svinhalt ute. Då är det extra riskfyllt att gå på hundpromenad. Nelson verkar dock förstå detta och tog det väldigt lugnt på morgonpromenaden efter morgontidningen. D har förstås sina Icebugs vilket gör promenaderna något säkrare. Nu måste D, Sara och övriga på cityHUND ta det extra försiktigt de närmaste dagarna.

Vårkänslor i januari


Här sitter jag mitt i vintern, den 10 januari, och tittar på ett Tv-program från England, Det goda livet som handlar om att leva nära naturen, av egenodlade grönsaker och kött från grannarna. Dagens avsnitt handlar om hösten och ändå framkallas vad rubriken säger.

Till detta bidrar förstås det begynnande ljuset, de längre dagarna och att några dagars töväder väsentligt sänkt snönivån och t o m lockat fram takdropp.