Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 31 december 2017

Gott Nytt År!


Under årets julhelg har det inte blivit lika många foton tagna och inte heller lika många blogginlägg som tidigare år. Här kommer en resumé:

Julafton började vi med grötlunch för 13 personer och kvällen firade vi med Marcus,  Maria och barnbarnen Erik och Alice. 

Julklappsutdelningen har med åren blivit förändrad då antalet prylar minimerats i de julklappar som D och jag ger. Paketen innehåller numera "attgörasaker" till barnen och mera framtidsinriktade klappar till barnbarnen, t ex påfyllning på deras resp. ISK ( Investeringssparkonto). Erik och Alice tycker att det är jättespännande att se hur saldot växer.
Alice och Erik var nöjda med julklapparna.
Juldagen höll D och jag oss till traditionen och åt lufisk.
Dukat för lutfiskmiddag som D och jag alltid 
äter på Juldagen.

I förrgår kom Sara och Per med lilla Liv för julfirande. Liv hade så klart mest julklappar då hon bara måste få slita i snören och riva sönder papper. Det är ändå hennes första julfirande. Liv har förstås oxå ett ISK, men det dröjer väl några år innan hon, som Erik och Alice, börjar bry sig om årssaldot.

Dukat för gemensam pizzamiddag som vi önskat i
julklapp av Sara och Per.


Liv i julröd klänning.

Liv och Farmor testar julklappar.

I kväll  firar vi nyår här hemma med barn och barnbarn. Helt  fritt från pyrotekniska inslag

Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag Dig!