Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 23 mars 2012

Ljuvlig vårmorgon

Klockan är 7 och redan badar växthuset, gäststugan och vedboden i slösande sol. Äppelträdet som spretande tittar fram i bildkanten ser ut att behöva samma sak som jag ska få idag. En klippning. Det blir dock ingen beskärning av trädet eftersom vi inte i första hand har det för äpplenas skull utan för några av våra trädgårdsgäster, fåglarna och ekorrarna. Min klippning  innebär att vi tar en tur in till tätorten idag, med besök hos min frisör , Apoteket, Systembolaget, blomsteraffären och avslutningsvis en sväng förbi Berga för ägginköp.
Om solen fortsätter vara så här generös mot oss så begår vi nog en premiär i helgen. Grillpremiär. Eftersom vi inte äter kött så blir det något annat på grillen. Vad får du kanske se i kommande inlägg.
Sigge har förstås oxå upptäckt denna ljuvliga morgon och ligger i fönstret bredvid min arbetsplats och njuter. Det är skönt med jobbarkompisar vars intressen sammanfaller med mina.