Vid den här tiden på året är aktivitetsnivån extra hög i köket. Mycket från trädgården återstår att tas om hand och bli till ljuvliga ingredienser i kommande vintermåltider. Samma gäller svampen från mattes skogspromenader med Nelson. Brödbak blir det oxå tid till.
D sköter förstås göromålen medan Nelson, Sigge och jag är intresserade åskådare.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDZZBiS4YmBBL7jlLVO8CH1foXsYWd9JCR07-Ibhfk09W2pzH8fY8of1P57Tga3BShU23ttzdI4uwpiI_ncYt78tSaZR69rEjcUlXA2-L4oXWR9VJzjhBG7Jf-IDbybvTRoRPlQqBSyl57/s320/IMG_6065-001.JPG) |
Nelson och Sigge, delvis skymd av purjolöken, ser till att vara nära matte.
|
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjp60ti9n3Cgg2mTZOZ9Y_ANAWS3_474QQXzvalUuQ6ZtPspLQcXgr44ua0krbZadyIrT27I0coQ3yMMCXsl9rqVM3VrpeziLlhaBsoyUkiVEZ14D2DpMsuAjtt6cOekJvM0RmOqUuZJVpm/s320/IMG_6064.JPG) |
Purjolök och morötter väntar på infrysning, dagens svampskörd väntar på att torkas och nybakade baquetter kommer att smaka gott till kvällens osttallrik. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOWcEYJ5ZY64GKGexcG7Mw9dgu4o-gklWWsuGpOOmqO2hsdP6OALRMOUo4QdqpgDIzlMqezfCr337yF7WzwK-lk5go_2lIA0LHx_haRddVtQvremHk9CvxTAHwSvoV_K0GV-ldmIM0SZF_/s320/IMG_6076.JPG) |
Ett myggfönster, D:s fiffiga lösning för att torka svamp. |