Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

fredag 8 augusti 2014

Ofrivilligt blogguppehåll

Du som brukar läsa min blogg kanske undrar vart jag tagit vägen. Det månadslånga avbrottet beror på att jag bytt bredbandsoperatör. Från 3 till Telia. Bytet föranlett av att 3 inte levde upp till att leverera den kapacitet som utlovats. Bytet har varit smått farsartat. Vem kunde tro att ett bredbandsbyte år 2014 ska ta en månad. Skulle jag berätta hela storyn så blev den romanlång så därför nöjer jag mig med detta. Bifogar några bilder från den senaste månaden här på Getingstorp. Vår nya pool har använts flitigt och har varit en välsignelse i den värme som varit. Jag kan ju inte bada i den men det har varit svalkande att bara titta på. Hittills i sommar så har D badat mera än totalt under de föregående 6 somrarna.

Erik, Alice och pappa Marcus på besök.

Härligt att bara glida omkring.

Vattenkonster.

D är noga med underhållsarbetet.

Hela familjen Frejd på besök. 
Nelson tittar intresserat på.

D fotar poollivet. Erik tar efter pappa.

Nya badbesökare.

Så här har D lyssnat till "Sommar".

Värmen har gjort att vi fått skapa nya uteplatser i skuggan för att inta våra måltider.  Några av dessa ser du här nedan. Måltiderna i växthuset har intagits efter solens nedgång.


Eftermiddagsskugga utanför köket.

Det har blivit många lätta måltider i värmen.
Här bjuds oxå eftermiddagsskugga.
                                                                               


Härlig sommarsallad.Matjessill i växthuset.

Grillmåltid i växthuset.