Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 3 november 2008

En måndag i november

Ingen upphetsande rubrik på dagens inlägg. En inte speciellt händelsrik dag i något avseende , vare sig privat eller på den internationella scenen. Jag har varit på återbesök hos min tandläkare och min fru använde samma tid till en thailändsk oljemassage som jag gav henne i födelsedagspresent för några veckor sedan. Hon bestämde sig idag för att i fortsättningen ta en sådan massage en gång i månaden. Ett klokt beslut tycker jag. Nej, jag bestämde mig inte för att gå till tandläkaren en gång i månaden.


I morgon ska vi ta en lång skogspromenad om vädret är gynnsamt. Vi är ännu inte så uppdaterade på promenadvägar i omgivningarna så vi får pröva oss fram. Jag måste kunna ta mig fram på min "elmoppe".


Väldigt stillsamt så här i slutskedet av presidentvalet i USA. Det torde säkert dyka upp några smaskiga beskyllningar innan det hela är över. När de verkliga argumenten sinar så brukar det bli "slag under bältet".